Se encuentra usted aquí

Jornada sobre Dilemes Ètics en l’exercici professional de la Responsabilitat Social & Sostenibilitat

ética rsc ètica rse

Benvolgut/da,
Ens plau convidar-te a la Jornada sobre Dilemes Ètics en l’exercici professional de la Responsabilitat Social & Sostenibilitat, el 24 de març de 2015 al Palau Macaya (Barcelona).
La Jornada va dirigida específicament a consultors i professionals de la Responsabilitat Social & Sostenibilitat i, en general, a totes les persones interessades en millorar l’aplicació de l’ètica en el context de les empreses, les institucions i les organitzacions de la societat civil.
També està previst que puguis participar prèviament aportant dilemes ètics i propostes de millora per incloure-ho a la jornada.
Pots accedir al programa, el formulari d'inscripció i la resta de detalls en el següent enllaç: https://rsconsultorescat.files.wordpress.com/2015/01/targetocc81-program...
Moltes gràcies,
El grup impulsor del Còdi Deontològic de Consultors en RS&S

*************************
Estimado/a,
Nos complace invitarte a la Jornada sobre Dilemas Éticos en el ejercicio profesional de la Responsabilidad Social & Sostenibilidad, el 24 de marzo de 2015 en el Palau Macaya (Barcelona).
La Jornada va dirigida específicamente a consultores y profesionales de la Responsabilidad Social & Sostenibilidad y, en general, a todas las personas interesadas en mejorar la aplicación de la ética en el contexto de las empresas, las instituciones y las organizaciones de la sociedad civil .
También está previsto que puedas participar previamente aportando dilemas éticos y propuestas de mejora para incluirlo en la jornada.
Puedes acceder al programa, el formulario de inscripción y demás detalles en el siguiente enlace:
https://rsconsultorescat.files.wordpress.com/2015/01/targetocc81-program...
Muchas gracias,
El grupo impulsor del Código Deontológico de Consultores en RS&S

Alarcón, 15 08301 - Mataró - Tel. 93 128 35 08

General Pardiñas, 42 28001 - Madrid - Tel. 91 025 93 55