Se encuentra usted aquí

Taller sobre Assegurances i LOPD organitzat per l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català

L’Ens de l'Associacionisme Cultural Català ha organitzat, el dia 30 de novembre de 2013 a la seu del Consell Comarcal de l'Urgell (C/ Agoders, 16 de Tàrrega), un taller de formació sobre dues temàtiques que afecten de manera molt directe a les entitats: les assegurances (responsabilitat civil de les associacions) i la llei de protecció de dades.

En l’àmbit de les assegurances, de la mà de Xavier Gómez, tècnic-comercial de la corredoria d’assegurances Arç, s’ha analitzat la responsabilitat civil de les entitats sense afany de lucre i dels membres de la Junta Directiva, fent un breu resum de la llei d’espectacles pel que fa a la responsabilitat civil i introduint als assistents en les assegurances ètiques i solidàries.

Un segon objectiu del taller ha estat donar a conèixer el marc legal en matèria de protecció de dades, així com el procés d’implantació que ha de portar a terme una organització per adequar la seva gestió a les obligacions d’aquest marc legal. Tanmateix s’ha informat de les obligacions dels responsables dels fitxers i les possibles infraccions per incompliment de la Llei. Aquest bloc ha estat desenvolupat per Joan Ramon Dalmau, enginyer in­dustrial i consultor en estratègies de negoci i sistemes de gestió, amb àmplia experiència en adequació a la Llei Orgànica de Protecció de Dades a organitzacions.

- See more at: http://www.ens.cat

Tags: 

Alarcón, 15 08301 - Mataró - Tel. 93 128 35 08

General Pardiñas, 42 28001 - Madrid - Tel. 91 025 93 55