Se encuentra usted aquí

Noves iniciatives en RSC

S'ha presentat el programa RSE.Pime Gestió Responsable · Empresa Sostenible .  Aquest programa permetrà fer un procés de suport a 15 pimes perquè puguin iniciar la gestió de la seva Responsabilitat Social elaborant un pla d'acció d'RSE a mida, en 5 sessions. Es tracta d'una iniciativa de l'associació empresarial Respon.cat. Al 2008-2009 va tenir lloc un programa de foment de la Responsabilitat Social per a les pimes catalanes que va ser un gran èxit. 30 organitzacions hi van prendre part, en una iniciativa pionera, que partia de l'experiència de l'RSE.Coop on va participar activament l'equip de professionals d'ADDERE. 

Després d'aquell programa en va venir un altre, el tRanSparÈncia, on 62 pimes hi van participar convidades per 11 empreses grans, ja que es tractava de fomentar el desenvolupament de l'RSE en la cadena de proveïment. Totes dues iniciatives van ser liderades pel Consell de Cambres de Comerç i la Generalitat de Catalunya.

Novament considerem una bona oportunitat perquè més empreses cooperatives se sumin a la gestió responsable, ja que creiem que és el que, cada vegada més, la societat i part de la legislació vigent, demana de les empreses.

Si voleu tenir-ne més informació, aquest dimecres 13 s'ha convocat un acte de presentació a la Cambra de Comerç de Barcelona a les 17h.

Alarcón, 15 08301 - Mataró - Tel. 93 128 35 08

General Pardiñas, 42 28001 - Madrid - Tel. 91 025 93 55